The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-lekkasjer har begynt å dukke opp

Spillere har fått tak i eventyret to uker før lansering.

Nintendo

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom er like rundt hjørnet, og for den som ønsker å oppleve spillet uten å vite noe på forhånd kan det lønne seg å styre unna sosiale medier de neste dagene.

Se opp for Zelda-avsløringer de neste dagene.
Nintendo

Både bilder og video fra Breath of the Wild-oppfølgeren har nemlig funnet veien ut i det fri, takket være tidlige lekkasjer. Enkelte skal allerede har fått tilsendt fysiske eksemplar av spillet. Andre har, ifølge VGC, fått fatt på en emulatorversjon som nå går sin rundgang på nett.

Lekkasjer er og blir et problem for spillbransjen. Senest forrige uke ba EA om at folk lot være å dele Star Wars Jedi: Survivor-avsløringer etter at actionspillet dukket opp tidligere enn planlagt. Nintendo har hatt sine problemer med utilsiktede avsløringer, med blant annet Tears of the Kingdom-detaljer røpet da en bok med konseptkunst kom på avveie tidligere i år.

Det neste Zelda-eventyret sender Link tilbake til et Hyrule som nok en gang er plaget av ondskap. Verdenen blir den samme vi besøkte i Breath of the Wild, med flere nyvinninger knyttet til både omgivelser og spillmekanikker.

Ved siden av å utforske svevende øyer kan spillere blant annet bygge tonnevis av våpen ved å snekre sammen ulike gjenstander. Man kan også lage ting som båter, biler og fly for å nå nye områder på kartet.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom lanseres 12. mai, eksklusivt for Nintendo Switch.

LES OGSÅ: Se den siste The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-trailer før lansering »

Siste fra forsiden