The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Zelda-sjefen har ingen planer for Tears of the Kingdom-utvidelser

– Vi føler at vi allerede har utforsket alle mulighetene i denne verdenen.

Nintendo

The Legend of Zelda: Breath of the Wild fikk to store utvidelsespakker, med mer moro for spillere å prøve seg på. Naturlig nok har fans derfor stilt spørsmål rundt Nintendos potensielle planer for mer innhold til oppfølgeren – Tears of the Kingdom – men det ser dårlig ut.

Nintendo har sett seg ferdig med Breath of the Wild- og Tears of the Kingdom-versjonen av Hyrule.
Nintendo

I et intervju med Famitsu (via VGC) sa Zelda-sjef Eiji Aonuma at det ikke foreligger noen planer for mer innhold til Tears of the Kingdom. Teamet føler seg nemlig ferdig med akkurat denne Zelda-verdenen og hva den kan by på.

– Akkurat nå planlegger vi ikke å gi ut mer innhold. Vi føler at vi allerede har utforsket og brukt opp alle spillmulighetene i denne verdenen. Grunnen til at vi bestemte oss for å lage en oppfølger var fordi vi mente det fortsatt hadde verdi å oppleve nye måter å spille i den versjonen av Hyrule, sa Aonuma.

Tears of the Kingdom begynte selv som en utvidelse til Breath of the Wild. Etter at flere og flere ideer kom til, bestemte teamet seg imidlertid for å gjøre spillet til en fullverdig oppfølger. Aonuma ville ikke utelukke muligheten for at noe lignende kan skje igjen – med nye ideer for den samme verdenen – men tror at det neste for Zelda-serien blir noe helt nytt.

– I fremtiden, dersom vi finner en god nok grunn, vil vi kanskje besøke den verdenen på nytt. Enten det blir en ny oppfølger eller et helt nytt spill, tror jeg at det neste spillet vil by på en totalt ny opplevelse.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ble en stor hit blant både spillere og anmeldere – inkludert vår egen Andreas Bjørnbekk, som kalte spillet «en perfekt oppfølger». Spillet har blitt revet vekk fra butikkhyllene, med 18,5 millioner solgte eksemplarer på bare syv uker.

Final Fantasy XVI-teamet ombestemte seg om mer innhold.
Nå jobber Square med to utvidelser til spillet »

Siste fra forsiden