The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Tears of the Kingdom solgte 10 millioner på bare tre dager

Raskest solgte Zelda-spillet gjennom tidene.

Nintendo

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom er lansert og ikke helt uventet har spillere kastet seg over eventyret. Nintendo melder at spillet har satt en haug med rekorder, både for Zelda-serien og for Nintendo-konsoller.

På Twitter avslørte Nintendo at Tears of the Kingdom solgte 10 millioner eksemplarer i løpet av spillets første tre dager. Spillet har dermed danket ut Breath of the Wild som seriens raskest solgte innslag noensinne.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

I en pressemelding (via Eurogamer) forteller Nintendo at Tears of the Kingdom er det raskest solgte Switch-spillet i Europa. I Europa har det også solgt raskere enn noe annet spill på en Nintendo-konsoll gjennom tidene.

– Vi er så takknemlige for støtten The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom har fått fra fans, og gleder oss til å se deres eventyr og kreasjoner fra reisen inn i Hyrule, sa Nintendo of Europe-sjef Stephan Bole.

Tears of the Kingdom har tatt over sosiale medier de siste dagene. Spesielt har muligheten til å bygge ting fått mye oppmerksomhet, med alt fra Korok-korsfestelser til gigantiske plankemenn som tisser flammer.

Gamer.no jobber med vår gjennomspilling av The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. En anmeldelse kommer når vår skribent har fått tid til å komme seg gjennom og å gjøre opp sine tanker om opplevelsen.

LES OGSÅ: Tears of the Kingdom-evnen Ascend begynte som juksekode under utviklingen av spillet »

Siste fra forsiden