Final Fantasy VII Rebirth

Nye detaljer om Final Fantasy VII Rebirth

Square avslørte blant annet hvordan det blir å slåss som Cait Sith.

TLDR

  • Final Fantasy VII Rebirth, som lanseres om halvannen måned, og utvikler Square har sluppet flere detaljer om hva spillere kan forvente.
  • Spillere får muligheten til å spille som nykommeren Cait Sith og hans partner Moogle, samt bruke ekstra kraftige Synergy-angrep sammen med Yuffie.
  • Spillet, som kommer utelukkende til PlayStation 5, fikk også en ny og actionfylt trailer som hinter om de mange kampene spillere kan forvente.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Det er bare halvannen måned igjen til lanseringen av Final Fantasy VII Rebirth. Oppussingsprosjektets neste kapittel introduserer nye omgivelser og nye figurer, og nå har Square Enix sluppet nye detaljer om hva spillere kan forvente.

Via sine nettsider slapp utvikleren detaljer om blant annet Elena, et medlem av pøbelbanden Turks, og den helt nye figuren Captain Titov. I tillegg får vi se hvordan det blir å spille som Cait Sith og partneren Moogle. Mens de to var uadskillelige i originalspillet, får Cait Sith tilsynelatende frese rundt alene på slagmarken i Rebirth.

Cait Sith og Yuffie kan slå seg sammen for ekstra kraftige angrep.
Square Enix

Moogle kommer til når han trengs, og byr på nye typer angrep når de to er sammen. Cait Sith kan også slå seg sammen med Yuffie – som opprinnelig ble introdusert i Intergrade-utvidelsen – for å bruke ekstra kraftige Synergy-angrep.

Ellers fikk vi se nye glimt av Junon, en av de større byene i Final Fantasy VII-verdenen. Her skal Cloud og kompani snike seg forbi utallige soldater for å ta seg om bord skipet Shinra-8, der de altså skal få treffe på Captain Titov.

Parademarsj i Junon.
Square Enix

Ved siden av informasjonsdrysset delte Square også en ny trailer for spillet. Videoen – som du kan se øverst i artikkelen – er en kort og actionfylt affære, som hinter om de mange kampene spillere har å se frem til.

Final Fantasy VII Rebirth kommer utelukkende til PlayStation 5. Spillet lanseres 29. februar i år.

LES OGSÅ: Du trenger ikke ha spilt Final Fantasy VII Remake før du spiller Rebirth »

Siste fra forsiden