Dungeon Hero bekreftet for 360

Fireflys ambisiøse rollespill Dungeon Hero kommer også til Xbox 360.

I går bekreftet den amerikanske utgiveren Gamecock at rollespillet Dungeon Hero (tidligere kun kjent som Hero) kommer til Xbox 360 i tillegg til PC. Dungeon Hero kommer fra Firefly Studios (folkene bak Stronghold-serien), og benytter seg av en helt ny grafikkmotor.

Bilde fra PC-versjonen

Som det nye navnet tilsier, foregår Dungeon Hero i underjordiske grotter og fangehull. Vanlige rollespillgrotter er fæle steder, fulle av monstre og gjenglemte skatter, men i Dungeon Hero er grottene befolket av et Arx Fatalis-aktig middelaldersamfunn, hvor folk bare prøver å overleve.

Samfunnet i Dungeon Hero skal være dynamisk og levende, og fungere som et ordentlig samfunn. Her kan du spise, sove, sosialisere, handle og reise som du ville gjort i et hvert sivilisert samfunn. Men uheldigvis trues den underjordiske verdenen av onde makter, og her kommer selvsagt du (og Hero-biten av tittelen) inn i bildet.

– Dungeon Hero skiller seg fra alle tidligere grottespill. Vi elsker realismen i spillet, og de levende grotteomgivelsene er helt unike i forhold til alt annet på markedet, forteller konsollsjef Rick Stults hos Gamecock Media Group.

Det er fortsatt ganske lenge til Dungeon Hero kommer i salg. For øyeblikket snakker Gamecock om en lansering tidlig i 2009, altså om nesten to år. Mer informasjon om dette spillet kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden