Dynasty Warriors til Xbox 360

KOEI har kunngjort at Dynasty Warriors 5: Empires kommer til Xbox 360 (men PS2-eiere får også ta del i moroa).

I følge en ny pressemelding fra KOEI kommer det femte spillet i Dynasty Warriors-serien både til PS2 og Xbox 360 denne sommeren. Will Curley, som er salgssjef hos KOEI sin britiske avdeling, forteller:

- Dynasty Warriors 5: Empires på Xbox 360 blir det mest visuelt fantastiske spillet i den populære Dynasty Warriors-serien. Det vil også tilby spillere på Xbox 360 og PS2 en mye mer strategisk involverende spillopplevelse, hvor taktisk kløkt og diplomatisk manøvrering er like viktig som ekspertisen på slagmarken.

Dynasty Warriors 5: Empires gir deg kommandoen over store hærstyrker, og målet ditt er å bygge et mektig imperium ved å erobre alle de 25 regionene i det eldgamle Kina. Før hvert slag må du møte med krigsrådet ditt for å bestemme politiske og militære strategier, og etter dette bærer det ut på slagmarken.

Her kan du gi ordre til hver av offiserene dine, sende hæren din på offensiven og utrydde fiendens soldater. Spillet kommer med fire scenarier, mulighet for at to spillere kan samarbeide i modusene "Empire" og "Free", 25 nye politiske valgmuligheter, nye gjenstander og over 200 offiserer.

Mer informasjon om spillet vil etter hvert finne veien til KOEI sitt europeiske nettsted.

Siste fra forsiden