Nier slippes i april

Dystert og blodig

Neste spill fra Cavia og Square Enix har fått dato.

Nier er det ferskeste samarbeidsprosjektet til rollespillgiganten Square Enix og Cavia, en japanske utvikler som stod bak Drakengard og Resident Evil: The Umbrella Chronicles. For noen uker siden meldte Square Enix at de planla et vårslipp for Nier, og nå har det fått en konkret dato. Både USA og Europa får spillet 23. april.

Nier blir en blodig affære

Nier er et actionrollespill lagt til en ødelagt verden hvor merkelige uhyrer jakter på mennesker. Hovedpersonen er den mektige krigeren Nier. Datteren hans har blitt rammet av et dødelig virus, og Nier har lagt ut på reise for å finne en kur.

Ved hjelp av en mystisk bok og mektige allierte må Nier kjempe seg forbi de mange uhyrlighetene som står i veien for ham i hans søken etter kuren. Det loves en dyster og dynamisk verden hvor vi får utforske restene av vår egen sivilisasjon.

I Japan kom Nier i to utgaver, Nier Gestalt på Xbox 360 og Nier Replicant på PlayStation 3. Her i Vesten er både Xbox 360- og PlayStation 3-utgaven basert på Nier Gestalt, mens Nier Replicant ikke slippes utenfor Japan.

Siste fra forsiden