EA benekter konsoll-Crysis

Electronic Arts hevder at alle kommentarer om Crysis på en annen plattform enn PC kun er spekulering.

I en podcast fra det amerikanske nettstedet 1UP ble det fortalt at journalister hadde snakket med utviklerne av Crysis på årets CES-messe, og at det ville komme et Crysis-spill til Xbox 360. Dette spillet ville imidlertid ikke være en direkte konversjon av PC-utgaven, men et nytt spill som foregikk i samme univers.

Crysis: Kun for PC

Dette var ikke Electronic Arts spesielt begeistret for, og de har nå benektet at Crysis er under utvikling for andre plattformer enn PC. De kommentarene 1UP og andre nettsteder refererer til fra CES skal ha vært ren spekulering, og ikke noen bekreftelse på at spillet kommer til flere plattformer.

Det har lenge gått rykter om at Crysis på en eller annen måte ville finne veien til andre plattformer enn PC, og selv om Electronic Arts ved flere anledninger har benektet disse, er det mange som ikke lar seg overbevise. Med tanke på selskapets tradisjon for å dekke alle plattformer på markedet, ville det tross alt være rart om en så stor franchise som Crysis holder seg eksklusiv til én enkelt plattform.

Siste fra forsiden