EA dropper basketspill

NBA Live 11 har blitt kansellert.

Like før NBA Elite 11 skulle ha blitt lansert i september ble det utsatt på ubestemt tid, og nå skjønner vi hvorfor. Electronic Arts har ifølge Kotaku nemlig kansellert hele greia, og overlatt seriens fremtid til studioet bak Madden-serien.

Demoen hadde problemer.

Da spillet ble utsatt fortalte EA Sports-sjef Peter Moore at det behøvde mer finpuss.

– Vi satte oss veldig ambisiøse mål med vår nye serie NBA Elite. Vi skal gi dere et spill som serverer mange nye funksjoner som har manglet fra tidligere basketspill. Dessverre er ikke NBA Elite 11 helt klart ennå, derfor utsetter vi slippet. Vi skal jobbe videre med det til vi kan gi dere et skikkelig gjennombruddsspill i sjangeren, sa han til GameSpot.

NBA Elite 11 skulle introdusere et helt nytt «hands on»-kontrollsystem som skulle gi økt nøyaktighet i spill én mot én, samt mer kontroll over skuddforsøkene.

Om du er skuffet over kanselleringen, kan du i det minste glede deg over at EA Sports' erkerival, 2K Sports, også har litt basket å by på i år, og vi kommer med en anmeldelse av deres NBA 2K11 om ikke veldig lenge. Dessuten kommer arkadespillet NBA Jam i november.

Siste fra forsiden