EA letter på sløret om det neste Battlefield-spillet

Skal ha stort fokus på enspillerdelen.

Illustrasjonsbilde.
EA

Det neste Battlefield-spillet har ennå ikke blitt offisielt kunngjort, men vi har likevel fått noen opplysninger om spillet fra relativt troverdige kilder den siste tiden. Nå letter EA selv litt på sløret med en beskrivelse av spillet.

Det var i forbindelse med fremleggingen av resultatene for fjerde finanskvartal at EA omsider ga oss noen opplysninger om spillet, og selv informasjonen riktignok er litt vag inneholder den også noen verdifulle hint.

– Med vårt neste Battlefield-spill virkeliggjør teamet hos DICE intensiteten av kamp på nye og uventede måter. Hvert slag er unikt, og hver modus byr på sine egne utfordringer – fra hvordan du samhandler med omgivelsene, til engasjerende enspiller-historier, til det neste nivået innen storskala-flerspiller som strekker seg over flere kart og moduser, skriver EA.

Illustrasjonsbilde.
Mikkjell Lønning/Gamer.no

Allerede mange rykter

Selskapet sier at spillet vil bygge på det som har gjort Battlefield 1 til en suksess og vil være gjenkjennelig for Battlefield-folket, men samtidig bevege seg inn på ny grunn.

Utfra teksten å dømme kan det se ut til at EA har tenkt å fokusere på en relativt fyldig enspillerkampanje, slik de for så vidt også gjorde med Battlefield 1, og omgivelsene ser altså også ut til å spille en stor rolle i det kommende spillet.

Av andre opplysninger som har dukket opp om spillet tidligere skal nye Battlefield visstnok gå tilbake til seriens røtter, altså den annen verdenskrig. Senere kom det atter nye opplysninger som indikerer at historien i spillet skal kunne fortelles fra flere sider, og at det blir muligheter for samarbeidsspilling.

Man skal dessuten kunne legge seg på ryggen i spillet, en funksjon man finner i blant annet Tom Clancy's Rainbow Six Siege, som åpner for flere måter å bevege seg og skyte på motstandere. Spillet skal visstnok også få en Battle Royale-modus.

DOTA 2 skal også prøve seg på Battle Royale »

Siste fra forsiden