Nå skal Dota 2 prøve seg på battle royale

MOBA-spillet lanserer ny modus som del av The International Battle Pass.

Valve

Valve har trukket sløret av Dota 2s nyeste International Battle Pass, og denne gangen byr pakken på en battle royale-modus for MOBA-spillet.

Dota 2s nyeste Battle Pass er lansert.
Valve

I The Underhollow får lag på opptil tre spillere kjempe seg gjennom en underjordisk labyrint, stappfull av både grusomme monstre og vidunderlige skatter. Spillere må samle både erfaringspoeng og gull for å vokse seg sterkere, og bekjempe andre lag de møter på veien.

Litt etter litt vil hulene rase sammen, slik at brettet skrumpes inn og spillere tvinges sammen til kamp. Laget som står igjen til slutt stikker av med seieren og en bunke Battle Points.

The Underhollow har så langt ikke fått noen offisiell slippdato. Ifølge utvikleren kommer modusen imidlertid «snart», og basert på tidligere slike moduser vil den antakelig kun være tilgjengelig i en begrenset periode.

Sommerens International Battle Pass byr også på mye annet innhold, som for eksempel de to modusene Cavern Crawl og Mutation Mode. Passet skilter ellers med et nytt matchmaking-system som setter sammen lag basert på hvilken rolle hver spiller ønsker å fylle.

International Battle Pass koster i utgangspunktet 9,99 dollar, med muligheten til å betale mer for å få automatisk tilgang på ytterligere innhold. Som vanlig spytter Valve en prosentandel av salgsinntektene inn i premiepotten for årets store The International-turnering, som går av stabelen i Vancouver i august.

Det neste Battlefield-spillet får kanskje en battle royale-modus.
Rykter hevder at EA allerede har begynt testing av modusen »

Siste fra forsiden