Dota 2 - Update 7.33

Dota 2-oppdatering introduserer massive endringer

Større kart, justeringer til spillets helter og nye gjenstander er bare noen av nyhetene.

Natt til fredag rullet Valve ut en av de største oppdateringene til Dota 2 på lang tid. Oppdatering nummer 7.33 introduserer omfattende endringer til spillopplevelsen, blant annet ved å utvide kartet.

Via spillets nettsider forteller Valve at Dota 2-kartet har blitt 40 prosent større. Utvikleren påpeker at de ulike stiene folk spillere på – såkalte lanes – fortsatt er like langt fra hverandre, men at det blir mer plass på utsiden.

Dota 2-kartet har vokst.
Valve

– Dota-kartet har fått en omfattende utvidelse. Hovedmålet i spillet forblir det samme, lanes er ikke lengre unna hverandre og alt du trenger for å vinne er fortsatt i midten av kartet. Men med 40 prosent mer terreng er det mer enn nok plass til å sanke nye ressurser og oppdage nye strategier, skriver Valve.

For å gjøre det litt lettere å navigere det større kartet har to portaler kommet inn. Disse lar spillere forflytte seg fra hjørne til hjørne. Roshan har også funnet seg to nye hjem i nordvest og sørøst, og vil veksle mellom hvor han oppholder seg.

Ellers varsler Valve justeringer til samtlige helter, med større endringer til for eksempel Ogre Magi, Arc Warden og Clinkz. Nye gjenstander har også kommet til, mens eksisterende gjenstander har gjennomgått en overhaling. Dette medfører blant annet store endringer for den populære Black King Bar (BKB).

Du kan lese gjennom alle 7.33-endringene på nettsidene til Dota 2.

LES OGSÅ: Diablo IV inviterer til en siste testrunde før lansering »

Siste fra forsiden