EA selger spilljuks på Xbox Live

Gidder du ikke å låse opp alle banene i Tiger Woods PGA Tour 07 på hederlig vis? Da har Electronic Arts svaret, men ikke gratis.

Electronic Arts har nettopp funnet en ny inntektskilde, nemlig å selge "juksekoder" over Xbox Live. Nå har de lansert et utvalg ekstrapakker til Tiger Woods PGA Tour 2007, som gir deg tilgang på innhold det opprinnelig var meningen du måtte spille godt for å låse opp.

Den første heter Unlock Golfer, og koster deg 200 Microsoft-poeng. Her låses alle golferne i spillet opp, slik at late spillere slipper å gjøre seg fortjent til å spille med dem. Unlock Courses koster det samme, og låser opp alle golfbanene i spillet.

I tillegg har vi Maxed-Out Player, som også koster 200 MS-poeng. Denne gir deg, som navnet tilsier, en supergolfer som har alle egenskapene på 110 prosent. Til slutt får vi Pro Shop, som koster 300 poeng og låser opp alt pro-utstyret i spillet.

Electronic Arts har også gitt ut en litt mer hederlig tilleggspakke, nemlig The Sunday Tiger, som koster 240 poeng og gir deg mulighet til å spille i Tigers røde skjorte.

Siste fra forsiden