EA Sports FC 24

EA Sports FC 24-feil gjorde at altfor mange spillere mottok verdifull Messi

De som fikk TOTY-spilleren får beholde ham.

EA

TLDR

  • En feil under forrige ukes Squad Building Challenge i EA Sports FC 24 gjorde at altfor mange spillere fikk utdelt et verdifullt Messi-kort.
  • EA opplyste om at kun 0,7 prosent av Ultimate Team-spillerne fikk kortet, selv om fans mener tallet er langt høyere blant aktive spillere.
  • EA har bestemt at de som mottok TOTY Messi får beholde ham, til tross for protester fra fans.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Forrige ukes Squad Building Challenge i EA Sports FC 24 gikk ikke helt etter planen. En feil gjorde nemlig at altfor mange spillere mottok et verdifullt Messi-kort som belønning, og EA måtte stenge ned hele greia.

Nå melder utvikleren at alle som mottok kortet får beholde det, til store protester.

– Ikke en perfekt løsning

Via sine nettsider erkjente EA at ting gikk i ball, ettersom to av ligaene kun hadde Team of the Year-utgaven av Messi som mulig belønning. Ifølge VGC har dette kortet en markedsverdi på rundt 7500 kroner.

Utfordringen var kun tilgjengelig i 24 minutter før den ble avbrutt. EA forteller at kun 0,7 prosent av Ultimate Team-spillere fikk rasket med seg Messi. Det har imidlertid ikke klart å overbevise fans, som påpeker at de har støtt på Messi svært ofte den siste uka.

– Vi skjønner at dette har skapt frustrasjon blant Ultimate Team-fans, og vi beklager og setter pris på deres tålmodighet. Vi har utforsket flere scenarier for hvordan vi går frem på en måte som både er rettferdig og er bra for spillet på lang sikt, skriver EA.

Til tross for anmodninger fra fans om å enten gi TOTY Messi til absolutt alle spillere eller trekke kortet, valgte EA i stedet å legge saken død. Alle som mottok spilleren får beholde ham, mens de som ikke fikk ham må fortsette uten.

– Vi vet at dette ikke er en perfekt løsning, og vi vil fortsette å granske våre prosesser i håp om å forhindre denne typen problemer i fremtiden.

Les vår anmeldelse av EA Sports FC 24 »

Siste fra forsiden