EA Sports FC 24

Avduket spillesken for EA Sports FC 24 Ultimate Edition – latterliggjøres av fans

EA

EA har så smått begynt avduking av EA Sports FC 24, utviklerens nyeste fotballspill etter at FIFA-navnet ble borte. Mandag ble esken for spillets Ultimate Edition avslørt, og mottakelsen har vært så som så.

På coveret har EA samlet en rekke nåværende og tidligere fotballstjerner, med Norges egen Erling Haaland i midten. Valget av spillere har blitt omdiskutert, med blant annet ingen Messi eller Mbappé, men det som har fått mest fokus er designet.

Kunngjøringstrailer for EA Sports FC 24.

Enkelte spillere er svært detaljerte, som Haaland, David Beckham og Son Heung-min. Andre fremstår svært malplasserte, og folk i sosiale medier har vært raske med å gjøre narr av en glisende Ronaldinho og en tilsynelatende forvirret Andrea Pirlo.

EA rullet også ut en offisiell annonseringstrailer for spillet, som du kan se over i artikkelen. En mer grundig presentasjon av spillet er planlagt torsdag 13. juli, der vi får vite mer om hvordan spillet fungerer.

Ifølge rykter vil standardutgaven av EA Sports FC 24 ha Erling Haaland på spillesken. Det hevdes også at lanseringsdatoen blir 29. september.

LES OGSÅ: Etter bruddet med EA skal FIFA-organisasjonen lage sitt eget fotballspill »

Siste fra forsiden