EA Sports FC 24

EA Sports FC 24 kommer i september – utvikleren slapp nye detaljer

Introduserer menn og kvinner på samme Ultimate Team.

Som EA hadde lovet kom den offisielle avdukingen av EA Sports FC 24 på torsdag. Utvikleren slapp en haug med detaljer om sitt neste FIFA-som-ikke-er-FIFA, inkludert slippdato 29. september.

Blant nyvinningene i år er muligheten til å ha menn og kvinner på samme Ultimate Team. I tillegg til ligaer som har vært med i modusen tidligere, kan man bygge laget sitt med spillere fra UEFA Women’s Champions League, Barclays Women’s Super League, National Women’s Soccer League, D1 Arkema, Google Pixel Frauen-Bundesliga og Liga F.

Spilling på tvers av plattformer utvides til å dekke samtlige flerspillermoduser. Spillere på PlayStation 5, Xbox Series X/S og PC får spille mot hverandre, mens de på PlayStation 4 og Xbox One havner i en egen pulje. Nintendo Switch-utgaven inkluderer ikke spill på tvers av plattformer.

Ellers lokker spillet med en haug med tekniske begreper, som HyperMotionV og PlayStyles. Disse skal bidra til å gjøre spillere, bevegelser og alt annet langt mer realistisk, melder EA.

Rykter om at Erling Haaland blir coverstjerne for spillet ble også bekreftet. Nordmannen tok til Twitter for å fortelle at han endelig får oppfylt enhver fotballspillers drøm.

LES OGSÅ: Avduket spillesken for EA Sports FC 24 Ultimate Edition – latterliggjøres av fans »

Siste fra forsiden