EA Sports FC 24 - Euro 2024

Nå kommer fotball-EM til EA Sports FC 24

EA

Det var sent i fjor at EA bekreftet planer om å legge til fotball-EM i EA Sports FC 24. Nå har utvikleren omsider satt dato på modusen, som slippes gratis 6. juni.

UEFA EURO 2024 byr på landslagskamper fra ni forskjellige stadioner hos vertsnasjonen Tyskland. Du kan velge å spille som et av de 24 lagene som er kvalifisert til den ekte turneringen, eller ta med en nasjon som ikke nådde helt opp – som for eksempel Norge.

Ved siden av EM lokker utvikleren også med litt annet nytt for fotballspillet. Dette inkluderer en overhaling av talentspeiding i Manager Career og diverse nyheter til Football Ultimate Team. Du kan lese mer om oppdateringen på spillets nettsider.

EA Sports FC 24 ble lansert i fjor høst, som det første i fotballspillserien uten FIFA i navnet. Vår anmelder var brukbart fornøyd med opplevelsen, men savnet skikkelige nyvinninger.

– Om du er en ivrig FIFA-spiller, får du nok akkurat det du forventer og ønsker deg i EA Sports FC 24. Spillet spilles som før, med god flyt, fine animasjoner i en flott innpakning. Alle modusene fra tidligere er også med, lød konklusjonen fra Håvard Ruud.

LES OGSÅ: Rykter hevder at 2K skal lage det neste offisielle FIFA-spillet »

Siste fra forsiden