FIFA 2K25

– 2K skal lage det neste FIFA-spillet

Rykter hevder at FIFA 2K25 kommer i år.

Illustrasjonsbilde fra FIFA 23, det foreløpig siste spillet med FIFA-navnet.
EA

TLDR

  • Rykter skal ha det til at 2K har inngått et samarbeid med fotballorganisasjonen FIFA om utvikling av nye fotballspill.
  • Utvikleren har angivelig sikret seg rettighetene til å lage det neste FIFA-spillet, med planer om å lansere FIFA 2K25 senere i år.
  • Verken 2K eller FIFA har kommentert påstandene ennå, så foreløpig er det ingen offisiell bekreftelse på dette samarbeidet.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

To år har gått siden EA brøt sitt mangeårige samarbeid med FIFA. Utviklerens fotballspillserie byttet navn til EA Sports FC, mens fotballorganisasjonen FIFA begynte jakten på en ny samarbeidspartner.

Nå hevdes det at FIFA og 2K har funnet sammen, og et FIFA 2K25 kan være på vei senere i år.

Det var spillbutikken MohPlay Inc som kunngjorde nyheten like før helgen. MohPlay sa ingen ting om hvor informasjonen kommer fra, men hevdet på X at samarbeidet mellom 2K og FIFA er bekreftet.

– 2K har sikret seg rettigheter fra FIFA for å lage det neste FIFA-spillet. Samarbeidet er bekreftet og 2K vil utvikle en ny fotballspillserie. FIFA 2K25 vil lanseres i år, påstår butikken.

Hverken 2K eller FIFA har kommentert saken, så foreløpig er ingen ting faktisk kunngjort fra offisielt hold. Rykter om at de to har vurdert å jobbe sammen for å lage fotballspill har imidlertid ulmet i noen måneder.

2K er blant mer enn 50 utviklere og utgivere som skal vise spill under årets Summer Game Fest. Showet avholdes 7. juni, så kanskje får vi høre noe da.

LES OGSÅ: – Det nye FIFA-spillet vil alltid være det beste e-spillet for jenter og gutter »

Siste fra forsiden