EA vil gi millioner belønning

Laster du ned demoen av Dragon Age II kan det vanke en premie.

10. mars slippes det etterlengtede rollespillet Dragon Age II, signert sjangerkjenneren BioWare. Det blir imidlertid mulig å teste litt før den tid.

Den 22. februar slipper nemlig utgiver Electronic Arts en demo av spillet, til Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Kaotiske saker.

EA kjører nå på med et aldri så lite markedsføringstriks. Hvis demoen blir lasted ned én million ganger vil samtlige få to bøker som man kan bruke i det ferdige spillet. Det skriver Eurogamer.

Dette er poesiverkene The Far Cliffs of Kirkwall og Lothering's Lament. Førstnevnte gir deg ekstra penger, mens den andre boken serverer deg noen ekstra erfaringspoeng når den åpnes. Er det mulig å stå i mot slike fristelser?

Demoen må være koblet opp mot den respektives EA-konto om man skal få belønningen sin. Millionen må også passeres før 1. mars.

Vi har spilt Dragon Age II flere ganger, og selv om vi var skeptisk i starten er vi nå mer åpne for at dette kan bli en meget spennende tittel.

– Selv om det er litt mer begrenset er den isometriske vinkelen tilbake, og med finpuss kan den bli ganske så innbydende. Dessuten vil vi få servert en ny visuell stil og figurer du kan tilpasse din egen stil i enda større grad, skrev jeg i min siste snikitt.

Så gjenstår det å se hva dommen blir når anmeldelsen kommer her på Gamer.no rundt lanseringsdatoen.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden