EA Desktop - Origin

EAs nye PC-plattform heter EA Desktop

Origin forsvinner.

EA

EAs nettbutikk og skrivebordsprogram for PC-spill, Origin, legges snart på hylla. Utvikleren avduket denne uken en ny «nestegenerasjonssatsing» for PC, som skal gå under navnet EA Desktop.

Via sine nettsider forteller EA at EA Desktop er mer enn bare bytte av navn og logo. Hele plattformen er bygget opp fra grunnen for å tilby en mer strømlinjeformet brukeropplevelse, med raskere tilgang på både spill og venner.

– Vi vil at dere skal ha den beste mulige opplevelsen for PC-spill, med raskere nedlasting og oppdateringer, enklere tilgang på spillene deres og muligheten til å spille med venner på tvers av plattformer.

Akkurat hvilke plattformer det er snakk om kommer ikke frem, men etter all sannsynlighet er Xbox-brukere inkludert i pakka. EA inngikk nettopp et samarbeid med Microsoft, som gir alle Game Pass-abonnenter fri tilgang på EAs abonnementstjeneste – EA Play.

Inviterer til betatest

En offisiell dato for overgangen til EA Desktop er ikke satt, men betatesting av prosjektet er allerede i gang. Interesserte spillere kan registrere seg via EAs nettsider, og de som plukkes får en e-post med videre instrukser.

For de som flytter over fra Origin blir både spillinnhold og venner med videre. I løpet av betaperioden flyttes spill riktignok over gradvis, og i skrivende stund er det enda mange spill som ikke er tilgjengelige via EA Desktop.

LES OGSÅ: EA Play-abonnement er nå tilgjengelig på Steam »

Siste fra forsiden