God påske fra Gamer.no

Egg og harer

Vi spenner på skiene og farer ut i skogen, men Gamer.no blir ikke påskestille.

Påsken er en høytid som betyr veldige mange ulike ting for oss nordmenn. Noen bare på hytta så snart det snakkes om gule kyllinger og marsipan, mens andre foretrekker deserterte og stille bygater. Så er det alltid slik at det er noen som må jobbe, og glem nå ikke bølingen som har inntatt The Gathering på Hamar for spill og våkenetter.

Så koselig, da!

Gamer.no vil ta det litt roligere fra torsdag til og med mandag. Det skjer lite på nyhetsfronten, og de fleste av våre herlige medarbeidere skal nyte fridagene.

Nå gjelder det å lade batteriene, for det er en uhyre hektisk spillvår vi har foran oss. Enkelte har gått så langt at de kaller den tidenes beste, og selv om de begrepet er oppbrukt har de jammen et poeng.

I påsken kommer vi til å ta en nærmere kikk på ett av disse store vårspillene. Gamer.no har besøkt Rockstar i London, så det er bare å glede seg til vår superhemmelige snikitt på lørdag.

Før (og etter) den tid er det flere anmeldelser som skal ut, og her snakker vi både knallhard slakt og genuin ros. Vår oppfordring er dermed at du bør klikke innom daglig her på siden, så skal vi servere deg ferskt lesestoff.

Da gjenstår det bare å ønske en riktig god påske fra alle oss i Gamer.no, uansett hvordan du bruker den!.

Siste fra forsiden