Podkast

Rad Crew - Sesong 11, episode 8

Ekstra, ekstra! Dette er de beste nyhetsreporterne i spill

Rad Crew snakker også om HTC Vive-prisen.

April O'Neil er selvølgelig med.

Denne uken snakker vi om spillkarakterer som er nyhetsreportere. Som alltid er der hvor ting skjer, når de skjer, enten med fotoapparat eller mikrofon. Folk som April O'Neil fra TMNT!

HTC Vive.
HTC

Vi snakker også litt om prisen på HTC Vive i nyhetene, og i ukens spilldiskusjoner blir det erke-japansk med prat om det noe uferdige Street Fighter V, det eksentriske og smale Arslan: The Warriors of Legend, og demoen til det kommende japanske rollespillet Bravely Second som sikkert mange gleder seg til.

Til slutt hørte vi fra lytterne våre om de aller første spillminnene de har, og vi er ble ganske overraska over hvor stort spekter av aldere dere har. Det er kult! Alt fra 70-tallsspill til 90-tallet var representert.


Rad Crew - Sesong 11, episode 8

Menyen denne uka:

  • 4:00 Topp 5 nyhetsreportere i spill
  • 21:40 Nyheter
  • 37:50 Street Fighter V, Arslan, Bravely Second
  • 59:00 Ukens spørsmål - ditt første spillminne

Gått glipp av noen episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 18, februar
Rad Crew, 11. februar
Rad Crew, 4. februar

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden