Ekstrainnholdet til F1 2013 Classic Edition slippes løs

Gode nyheter for deg som vet hvem Gerhard Berger og Jean Alesi er.

I et forsøk på å unngå stagnasjon har årets versjon av det offisielle Formel 1-spillet introdusert klassiske biler og førere fra åttitallet, samt et par gamle baner å kjøre på. I tillegg ble spillet lansert i en samlerutgave som inkluderer biler og førere fra nittitallet og to nye klassiske baner, Imola og Estoril.

Gamle biler til alle

Nå har utgiver Codemasters åpnet muligheten for at alle som har kjøpt F1 2013 kan utvide bil- og baneutvalget sitt ved å lansere ekstrafunksjonene i to tilleggspakker. Den ene heter F1 2013 Classics 1990s Pack, og introduserer totalt seks modeller fra nittitallet. Dessverre har de kun fått med modeller fra Williams og Ferrari. Det er to modeller fra 1992, to fra 1996 og to fra 1999 i pakken.

I tillegg har de lansert F1 Classics Track Pack som lar oss kjøre på Imola og Estoril. Imola var vertsbanen for San Marino Grand Prix, mens Estoril var vertsbanen for Portugal Grand Prix.

Tilleggspakkene er tilgjengelig for Windows (via Steam), Xbox 360 og PlayStation 3. Mer informasjon kan du finne hos Codemasters.

F1 2013 inneholder forøvrig alle banene, bilene førerne og regelendringene fra årets Formel 1-sesong. Codemasters skryter av forbedret kjørefysikk og mange andre nyheter, og de har også lagt inn egne scenarier samtidig som Grand Prix-modus har kommet tilbake.

Les også: Vår anmeldelse av 2011-versjonen
Les også: Formel 1 i nettleseren

Siste fra forsiden