Elden Ring - Let Me Solo Her

Elden Ring-legenden Let Me Solo Her feirer sin tusende Malenia-kamp med livestream

Malenia og Let Me Solo Her.
From Software/Garden of Eyes

Kort tid etter at Elden Ring ble lansert, fikk spillet sin første skikkelige legende: Let Me Solo Her. Først begynte det å svirre gjetord på Reddit om en svært snodig fyr som hadde hjulpet flere gjennom kampen med det som ansees å være blant spillets vanskeligste sjefskamper – Malenia.

Let Me Solo Her har inspirert fan-art.
Asphodelophiliac, Reddit

Å tilkalle hjelp fra tilfeldige spillere er en vanlig mekanikk i Elden Ring. Det interessante var at Let Me Solo Her – som navnet antyder – insisterte på å knerte Malenia alene, uten hjelp fra spilleren som har kalt på ham. I tillegg har hans ikoniske utseende brent seg inn på netthinnen til dem han har møtt – en nesten naken fyr med en krukke på hodet, og to samuraisverd.

Ryktet om den særegne superspilleren ble så stort at han blant annet har blitt intervjuet i media, samt blitt lagt inn som en modifikasjon i Elden Ring.

Feirer sin tusende felling

De siste par månedene har spilleren fullført flere hundre Malenia-kamper, og midnatt 11. mai skal Let Me Solo Her livestreame kamp nummer 1000. Du kan selv se basketet på YouTube klokken 00:00.

Let Me Solo Her er klar til dyst.
KleinTsuboiOW, Reddit

Milepælen skal dog ikke være enden på visa for legenden om Let Me Solo Her, men superspilleren håper at spillet utvides slik at han kan finne seg et nytt mål på sikt.

– Jeg håper virkelig at det kommer noe nedlastbart innhold snart. Jeg gleder meg til å se hva Mr. Miyazaki (spillets regissør, journ.anm) snekrer sammen denne gangen. I Dark Souls 3 ble jeg fengslet av en jeg tilkalte som soloet darkeater Midir for meg, og jeg ønsket å bli som ham en dag, og her her vi. Jeg håper jeg elsker den neste DLC-sjefen nok til å lære meg bevegelsene slik jeg har med Malenia, skriver spilleren på Reddit.

LES OGSÅ: Thomas-toget har funnet veien inn i Elden Ring »

Stor spillopplevelse

Elden Ring har blitt en av de største spillopplevelsene i 2022, med trampeklapp fra anmeldere og spillere, og svært gode salgstall.

Vår egen Andreas Bjørnbekk hadde svært lite å kritisere spillet for, og ga det toppscore i sin anmeldelse.

– Jeg har opplevd flere aha- og wow-øyeblikk i dette spillet enn i noe annet av sitt slag, og det føles så deilig å kunne bli bergtatt av det beste åpen verden-spillet siden The Witcher 3, men med brutaliteten, mystikken og friheten i kampstil, fortellinger og reising som Elden Ring tilbyr. Elden Ring fremstår rett og slett som en makeløs blanding av Dark Souls, Shadow of the Colossus og The Legend of Zelda: Breath of the Wild, og det burde få de fleste ører til å spisses, skrev han om spillet.

Les også
Anmeldelse: Elden Ring

LES ANMELDELSEN: Elden Ring er et mesterverk »

Siste fra forsiden