Electronic Arts med nye lanseringsdatoer

Spillgiganten Electronic Arts har nylig oppdatert flere av lanseringsdatoene tilknyttet sine spill for det første kvartalet av 2004.

Det første kvartalet i 2004 vil gi liv til mange spennende titler som spenner seg over flere forskjellige sjangere. Blant annet vil The Sims 2 (PC), som trolig fremstår som mange ungjenters våte spilldrøm, lanseres 18. mars.

Måneden mars vil også se to viktige krigsspill dukke opp i form av Medal of Honor: Pacific Assault (PC) som også kommer 18. mars, samt Battlefield Vietnam (PC) som kommer 25. mars. Sistnevnte er en slags spin-off til det svært populære og suksessrike skytespillet Battlefield 1942, som i senere tid har sett to ulike ekspansjonspakker. Vietnam-versjonen av spillet blir et frittstående produkt og vil blant annet gi spillerne muligheten til å fly helikopter, noe som er nytt for serien.

Men du trenger ikke vente helt til mars før spill begynne å pøse ut fra spillgiganten. Allerede 29. januar lanseres Looney Tunes: Back in Action (PS2, GC og GBA), NFL Street (PS2, GC og Xbox) og Sim City 4 Deluxe (PC). Og måneden etter, altså februar, kommer Final Fantasy X-2 til PlayStation2 fra Square Enix på den 19., noe også det nye James Bond-spillet, Everything or Nothing, gjør til PlayStation 2, GameCube og Xbox.

Selv om det er Electronic Arts selv som har frigitt disse datoene, er det likevel lurt å ta det hele med en stor klype salt.

Siste fra forsiden