Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 15

En flott premie skjuler seg bak dagens luke

Kalenderens første konsoll deles ut i dag.

Shutterstock/Inga Ivanova

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Håndholdt slåssefest

Nintendo 3DS XL.

I dag ligger det en blå Nintendo 3DS XL under gavetreet. Dette er den ekstra store varianten av Nintendos ferskeste håndholdtkonsoll, som skilter med 90 prosent større skjermer. Ikke bare skjermen ble større – batterilevetiden ble også nesten doblet. Spillutvalget er det heller ikke noe å utsette på, og lurer du på om du kan finne noe snadder kan du jo sjekke vår liste over anmeldelser til konsollen.

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS.

Du trenger dog ikke kjøpe et spill med det første om du blir den heldige vinneren. Vi slenger med en kopi av Super Smash Bros. for Nintendo 3DS som nok kommer til å holde en god stund. Da vår anmelder så på spillet tidligere i høst var talen klar.

– Har du alltid hatt lyst på et partyslåssespill du kan ta med deg i sekken vil det være et godt tillegg til samlingen din, skrev han.

For å være med i trekningen om denne pakka må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Siste fra forsiden