Pokémon Scarlet og Violet

En hund lagd av brød, bæsjebrun Wooper og krystallsyke i ny Pokémon-trailer

De neste store Pokémon-spillene, Scarlet og Violet, var hovedfokus under onsdagens YouTube-presentasjon, og jaggu fikk vi se mye nytt fra det kommende spillparet.

På tvers av to trailere (som du kan se over og under) viste Game Freak over ni minutter med nytt innhold, og vi fikk også et dypdykk i alt det den nye regionen har å by på.

Fidough!
Game Freak
Paldean Wooper!
Game Freak

Navnet på landområdet man skal utforske denne gangen er Paldea, og her kan man traske, kjøre, klatre, fly og svømme fritt når og hvor man måtte ønske. Dette kan man gjøre takket være de legendariske beistene Koraidon og Miraidon, som kan forvandle seg til ulike former avhengig av hvor du ønsker å bevege deg.

Spillet skal by på hele tre separate historieforløp, og det er opp til hver enkelt spiller hvilken rekkefølge man takler dem i. Under presentasjonen fikk vi vite at den ene historien tar oss med på et typisk gymleder- og pokémonliga-maraton, mens de to resterende fortsatt er hemmelige.

Cetitan!
Game Freak

Noen rare dyr

Et par nye monstre ble også vist fram, inkludert Fidough, en hund lagd av brød som puster gjær og kan ese seg stor og truende. Vi fikk også se nærmere på Cetitan, en strandet hval lagd av is, samt en lokal variant av fan-yndlingen Wooper. Sistnevnte har slått seg til rette i sumpene i Paldea og som en følge av dette pådratt seg et brunt giftlag rundt kroppen sin.

Videre ble det fokusert mye på de ulike figurene og fasilitetene i Paldea, mens vi også fikk se den nye «gimmick»-en i aksjon: Terestal-fenomenet. Dette lar lommemonstrene innta en ny, krystallaktig form – her får de påsatt prangende hodepryd, samtidig som de kan endre type og få sterkere angrep.

Det ble også lagt vekt på at man fortsatt kan raide med andre spillere, og dette vil være en naturlig forlenging av de tidligere annonserte mulighetene for samarbeid med opptil tre andre spillere.

Pokémon Scarlet og Pokémon Violet lanseres på Nintendo Switch den 18. november 2022.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Pokémon Legends: Arceus »

Et dypdykk i den nye regionen, Paldea.
Et dypdykk i den nye regionen, Paldea.
Les også
De neste Pokémon-spillene er avduket

Siste fra forsiden