Telialigaen - Rocket League

– En kamp man aldri vil tape uansett hva

AW3 og 00 Prospects møtes til nok et prestisjeoppgjør i Telialigaen.

Sebastian Seeb» Falch.
Eivind von Døhlen/Good Game

AW3 mot 00 Prospects har blitt den Rocket League-kampen man venter på i hver sesong av Telialigaen. Torsdag er det klart for neste møte mellom de to rivalene, og det står mer enn bare tre poeng på spill.

– Helt klart. Dette er en kamp man aldri vil tape uansett hva, konstaterer AW3-kaptein Sebastian «Seeb» Falch før kampen.

De to lagene har like mange poeng foran kveldens oppgjør. Ved siden av prestisjen vil vinneren av kampen dermed også ta et viktig stikk i jakten på førsteplass på tabellen.

Du kan se AW3 mot 00 Prospects på Twitch-kanalen til RL Norway. Kampen starter klokken 21:00, torsdag 24. mars.

– Klare for å slå på stortromma

DISSE SPILLER FOR AW3

Vis mer

no Sebastian «Seeb» Falch
no Jørgen «Inferno» Klaastad
sj Jonas «FiremanJonas» Lohne

Med fire seire av fire mulige har AW3 hatt nok en solid start på sesongen. Selv om laget står ubeseiret mener «Seeb» imidlertid det er rom for forbedring, og torsdag er gutta klare for å gi alt.

– Spillmessig så er det ikke akkurat de resultatene vi har håpet på, men vi har i det minste klart å gå seirende ut hver runde. Siden det så tok vi oss en etterlengtet vinterferie og er klare igjen for å slå litt på stortromma på torsdag, melder Falch som et varsko til 00 Prospects.

Skal det bli tre poeng mot bunnsolide 00 Prospects er «Seeb» og kompani avhengige av å prestere jevnt godt hele veien. Vi vet godt at laget er i stand til å levere varene i kamp etter kamp, og det begynner med å holde seg til rutiner og fast samspill.

–Først og fremst må vi fokusere på vårt eget spill. Akkurat nå er vi langt fra så gode som vi har vært tidligere og vi vet at vi har potensial til å gi grisebank, men vi får nesten se hvilket AW3 som møter opp til kampen.

Dersom det blir tap minner AW3-kapteinen riktignok om at det først er i sluttspillet at ting virkelig gjelder.

– Det er også klart at dette bare er en type oppvarming, og at det er i sluttspillet det gjelder som mest. Der er vi ubeseiret, minner Falch om med et lite glis.

LES OGSÅ: Her er lagene som kjemper om vårens Rocket League-trofé i Telialigaen »

– Ikke akkurat i toppform

Les også
Vil det endelig bli et troneskifte i norsk Counter-Strike?
Theo «Trex» Gagnat.
Eivind von Døhlen/Good Game

00 Prospects sitter også på en ubeseiret sesong, og foreløpig tabelltopp på kampforskjell. I likhet med sin rival mener kaptein Theo «Trex» Gagnat at laget ikke har prestert på sitt beste.

DISSE SPILLER FOR 00 PROSPECTS

Vis mer

bv Theo «Trex» Gagnat
bv Sondre «Enlid» Enlid
dk William «ejby» Ejby Lorentzen

– Vi er ikke akkurat i toppform og vi har også spilt litt mindre i det siste, forklarer Gagnat på spørsmål fra Gamer.no.

Også «Trex» erkjenner at det står mye på spill i kveldens kamp. Han og lagkameratene har en stor jobb foran seg mot Telialigaens regjerende mester, og kommer til å gi jernet fra start til slutt.

– Det må sies at AW3 mot 00 for de fleste er den mest spennende kampen i løpet av sesongen. Derfor er det viktig at vi tar hele serien seriøst og gjør vårt beste.

Hva utfallet av kampen angår er målet selvfølgelig å stikke av med seieren, men «Trex» er ganske så nøktern i sin spådom for kvelden.

– Jeg satser på at de har en dårlig dag og at vi spiller bra. Så har vi en mulighet til å slå dem, avslutter Gagnat.

Kampen om tredjeplassen

Mens AW3 og 00 Prospects kniver om førsteplassen, pågår det en minst like spennende kamp bak. Fire lag sitter foreløpig på seks poeng, og i jakten på tredjeplass kan det skje store ting torsdag.

Slik ser Rocket League-tabellen ut før kveldens kamper i Telialigaen.
Telialigaen

Først ut blir det Fact mot Mustu Fluck, den utsatte kampen fra forrige runde. Terje «BanjoCarry» Bekkvang og lagkompisene har kvittet seg med koronaplager, og er sultne etter poeng.

– Nå er formen mye bedre og vi er klare for to kamper i morra. Jeg tror det skal gå greit og at vi skal slå Mustu Fluck, sier Fact-kapteinen.

På motsatt banehalvdel står imidlertid en like selvsikker Anker Alexander «Painyyy» Bugge. Han forteller at planen blir å holde Fahad «T7LM» Almsabe i sjakk.

– Fact er et lag sentrert veldig på én spiller, så vi må passe på at de ikke får spille på den måten de vil. Klarer vi dette så vinner vi, mener Bugge.

Senere på kvelden skal Fact i ilden mot Rotaryon, et av de andre lagene på seks poeng, mens Mustu Fluck møter litt enklere motstand i Metizport. Ellers byr kvelden på Major mot Domino og Playwell mot Razzle Dazzlers.

Du kan følge Fact mot Mustu Fluck i kveld klokken 18:30. Sendingen går på Twitch-kanalen til RL Norway.

Siste fra forsiden