Yeti-spill fra N-skaper

En naturlig kombinasjon

Metanet lager kontorkaos basert på retrospill.

Det enkle og utfordrende actionspillet N+ fikk mye skryt da det ble lansert på konsoll i fjor. N+ bygde på det gratis nettspillet N, og nå har utvikler av sistnevnte kunngjort et nytt prosjekt. Metanet Software har oppdatert sin blogg med den første informasjonene om action- og gåte-spillhybriden Office Yeti.

Bildene er fra Xbox 360-utgaven av N+

Office Yeti går ut på å vandre rundt i et kontorlokale som avskyelig snømann, og gjøre kontorarbeid og typiske yeti-ting (klatre, spise folk). Metanet er fortsatt usikre på nøyaktig hva sluttresultatet blir, men i første omgang planlegger de å lage en kontorsimulator som kan fungere om bakteppe.

Spillet skal være inspirert av gamle Skool Daze til ZX Spectrum. Dette gikk ut på å gjøre ugagn på en skole mens du unngikk å bli fakket av lærerne. Det spesielle med Skool Daze var at det også fungerte som en skolesimulator hvor de forskjellige personene hadde faste rutiner, og det er visstnok dette elementet som skal ha inspirert Metanets nye spill. Andre inspirasjonskilder skal være byknuserspillet Rampage og fabrikksimulatoren Factory.

Metanet planlegger også et spesielt utseende for Office Yeti. Den grafiske stilen skal være inspirert av trafikkskilt og sikkerhetsbrosjyrer, og målet er å få det til å se ut som et «levende kjøpesenterkart».

Noen slippdato nevnes ikke, noe som kanskje ikke er så rart da spillet er på et veldig tidlig stadie.

Siste fra forsiden