Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 15

En ny dag, en ny premie i julekalenderen!

Se hva vi byr på i dag.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Nytt gamingheadsett fra Creative

I dag er premien et Creative SXFI Air Gamer-headsett. Det ferske headsettet støtter Bluetooth 5.0 og USB-C, og kan dermed brukes både trådet eller trådløst. På øreknoppen ligger det en intuitiv kontrollerfunksjon, og med den innebygde CommanderMic-mikrofonen lover headsettet klar tale.

Et av salgspunktene er Super X-Fi-fokuset, som skal kunne by på bedre opplevelse for spilling med sin holografiske HD-lyd. For eksempel nevnes SXFI Battle Mode som en optimal opplevelse for både nye og erfarne spillere. I tillegg har Creative bakt inn en ny teknologi – GameChat – som skal gjøre at man kan oppleve de holografiske Super X-Fi-lydeffektene i mobilsamtaler via Bluetooth.

Det følger også med en «USB-C til USB-A»-adapter, dersom du trenger det.

Premien er levert av Creative, og koster om lag 1000 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å skrive inn navn og e-postadresse også. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Spillrulett
441 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden