Konkurranse

En ny premie ligger klar bak luke 3

Se hva som skjuler seg bak dagens luke.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Spillmus med ladestasjon

HyperX Pulsfire Dart.
HyperX

Bak den tredje luken finner vi den trådløse spillmusen HyperX Pulsfire Dart. Spillmusen bruker et 2.4 GHz trådløstsignal via en dongle, med 1 ms responsrate. HyperX skryter av over 50 timer med spilletid per lading, og en Pixart 3389-sensor som byr på fem forskjellige DPI-settinger, opp til 16 000. Du kan også programmere lysoppsett til mysa, om du ønsker det.

Charge Play Base station, med mus og telefon.
HyperX

I tillegg slenger de inn den trådløs ladestasjonen HyperX Charge Play Base, som lett lar deg lade opp til to enheter samtidig, så lenge de støtter Qi-formatet.

Premien er levert av HyperX.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
418 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden