Empire-demo på Steam

En smakebit av storkrigen

Fredag ettermiddag ble en demo av Empire: Total War lagt ut på Steam.

Empire: Total War kommer ikke i salg på PC før 4. mars, men allerede nå kan du prøvekjøre strategispillet. Steam har nemlig lag ut en demo for nedlasting.

Her kan du prøve deg som det britiske imperium på 1800-tallet, og forsøke å rappe Philadelphia fra amerikanerne samt stoppe franskmennenes sjøinvasjonsplaner. Demoen er litt over 2 GB stor.

Empire: Total War foregår i det turbulente 18. århundret, med temaer som den industrielle revolusjon, den amerikanske kampen for uavhengighet og kappløpet om å få kontroll over handelsrutene i øst. Dette er en tid hvor den teknologiske utviklingen skyter fart, og hvor revolusjonerende ideer løper løpsk.

I sanntidsslagene innføres nye våpen, som kanoner og musketter, som tvinger spillerne til å mestre nye formasjoner og taktikker. I kampanjen får vi et nytt og forbedret system for handel, diplomati og spionasje, samt et mer strømlinjeformet brukergrensesnitt.

I sjøkampene får vi oppleve helt nye vann- og væreffekter, som også spiller en stor rolle i gameplayet. Her kan vi skyte fiendens skip med kanoner, borde dem og kontrollere mennene våre i nærkamp på dekk.

Gamer.no kommer selvsagt med en omtale rundt slippdatoen.

Diskutér artikkelen på forumet

Siste fra forsiden