Enda en utsettelse for Sony?

Nettbutikker har endret MAGs forventede lagerdato til nyåret.

Om det er den store konkurransen i førjulstiden eller om det er presset etter å få lansert før jul som er årsaken er usikkert, men nå kan det i alle fall virke som om Sonys MAG slår følge med Bioshock 2 og Heavy Rain som allerede har blitt utsatt. På nettbutikkene til amerikanske Gamefly og Gamestop har MAG nå en forventet lagerdato i januar.

Nettbutikkers lagerdato er ikke alltid ensbetydende med slippdato, men siden de nevnte nettbutikkene ifølge CVG hadde spillet satt opp til 24. november tidligere er endringen påfallende. Dette kan bety at Sonys rekke med eksklusive titler for 2009 blir ytterligere slanket.

MAG (som står for Massive Action Game) er et gigantisk førstepersonsskytespill som støtter opptil 256 spillere i én og samme kamp. Spillerne deles opp i små grupper med hver sin leder, og gis bestemte delmål i hvert slag. Spillet skal inneholde flere typer artilleri og kjøretøy som for eksempel stridsvogner og fly.

MAG omhandler en krig mellom tre private militære grupperinger som utgjør de tre fraksjonene man kan velge å bli en del av. En pågående krig som påvirkes av spillernes prestasjoner skal sørge for å opprettholde spillernes interesse.

E3-traileren til spillet ser du nedenfor:

Siste fra forsiden