Endelig mer Earthworm Jim

Men vil det bli det spillet vi har ventet på?

Interplay har annonsert at et nytt spill med Earthworm Jim i hovedrollen vil komme ut allerede i siste kvartal av 2009. En flerårig lisensavtale mellom Interplay og den franske utvikleren Gameloft skal sikre at fans av serien skal få mye å glede seg til fremover.

Det første spillet vil bli å finne på Xbox Live Arcade, Playstation Network, Wiiware og mobiltelefoner. Gameloft har lang erfaring med å lage nedlastbare spill, kanskje spesielt til mobile plattformer. De har tidligere jobbet med store lisenser som Prince of Persia, Assassin's Creed, Rayman, og en rekke Tom Clancy spill.

Selv om Earthworm Jim fortsatt har en dedikert fanskare, har nyheten om den nye avtalen blitt tatt i mot med begrenset entusiasme. Det er foreløpig uvisst om skaperen av den slibrige superhelten, Doug TenNapel, vil ha noe med spillet å gjøre. Vi får i hvert fall håpe at "ånden" fra de gamle spillene blir videreført. Pressemeldingen fra Interplay sier ikke noe om hvor lenge spillet har vært i produksjon, og med slippdato allerede før jul får vi inderlig håpe at Gameloft har arbeidet med spillet en stund.

(Kilde: pressemelding.)

Siste fra forsiden