Endelig mer Earthworm Jim

Endelig mer Earthworm Jim

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Interplay har annonsert at et nytt spill med Earthworm Jim i hovedrollen vil komme ut allerede i siste kvartal av 2009. En flerårig lisensavtale mellom Interplay og den franske utvikleren Gameloft skal sikre at fans av serien skal få mye å glede seg til fremover.

Det første spillet vil bli å finne på Xbox Live Arcade, Playstation Network, Wiiware og mobiltelefoner. Gameloft har lang erfaring med å lage nedlastbare spill, kanskje spesielt til mobile plattformer. De har tidligere jobbet med store lisenser som Prince of Persia, Assassin's Creed, Rayman, og en rekke Tom Clancy spill.

Selv om Earthworm Jim fortsatt har en dedikert fanskare, har nyheten om den nye avtalen blitt tatt i mot med begrenset entusiasme. Det er foreløpig uvisst om skaperen av den slibrige superhelten, Doug TenNapel, vil ha noe med spillet å gjøre. Vi får i hvert fall håpe at "ånden" fra de gamle spillene blir videreført. Pressemeldingen fra Interplay sier ikke noe om hvor lenge spillet har vært i produksjon, og med slippdato allerede før jul får vi inderlig håpe at Gameloft har arbeidet med spillet en stund.

(Kilde: pressemelding.)

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen