Enden er nær

Alle krigers mor

Slippdatoen for det lovende krigsspillet Endwar er satt.

Ubisoft har endelig kunngjort slippdatoen for strategispillet Tom Clancy's Endwar. Sofageneraler kan krysse av 6. november som datoen da tredje verdenskrig braker løs.

Dyster fremtidskrig.

I Endwar spiller du som ett av tre land som kjemper om de resterende ressursene i en ikke så alt for fjern fremtid. Du kan enten spille som USA, Russland, eller den ferske alliansen av europeiske land som kaller seg De Forente Europeiske Stater.

Det som hovedsakelig skiller Endwar fra de mange andre strategispillene på markedet er kontrollsystemet. Du kan bruke tradisjonelle håndkontroller hvis du ønsker, men spillet er designet for å spilles med mikrofon. For å velge tropper eller gi ordre trenger du bare bjeffe kommandoer inn i mikrofonen.

Vår utsendte ble svært imponert over kontrollsystemet da han testet det tidligere i år, og hvis du vil vite mer kan du lese vår sniktitt.

Tom Clancy's Endwar kommer i utgangspunktet til Playstation 3 og Xbox 360. Spillet vil også få versjoner til DS og PSP, og det er dessuten forventet at en PC-versjon dukker opp i 2009.

Siste fra forsiden