EndWar blir stemmekontrollert

Konsollstrategispillet Tom Clancy's EndWar vil kunne spilles kun ved hjelp av stemmen.

Stemmekontrollerte spill er fortsatt en sjeldenhet, men nå forteller nettstedet Eurogamer at Tom Clancy's EndWar vil kunne spilles kun ved hjelp av mikrofon og stemmebånd. Det vil fortsatt være mulig å bruke håndkontrolleren, om du ikke er helt komfortabel med å snakke til konsollen din.

Slik ser EndWar ut i aksjon

Tom Clancy’s EndWar kommer til Xbox 360 og PS3. Spillet skildrer tredje verdenskrig, og Ubisoft forteller at det har blitt bygget opp fra grunnen av for å utnytte seg av de nye konsollenes egenskaper. Blant annet skryter de av svært avansert kunstig intelligens og flott grafikk.

Flerspillerdelen ser svært spennende ut. Spillerne vil få lov til å lede hærene sine i en global krig mot hundrevis av andre mennesker. Hver spiller får tildelt ekte landområder fra hele verden, og må kjempe mot hverandre på massive slagmarker.

EndWar er et av spillene Ubisoft vil promotere på Ubidays-messen, som akkurat har startet i den franske hovedstaden Paris. Vi har en mann i Frankrike, som forhåpentligvis får tatt en titt på dette og flere andre Ubisoft-spill før messen er over.

Siste fra forsiden