Enthusia Professional Racing

Konami har akkurat gitt ut en lekker trailer fra Enthusia Professional Racing, deres forsøk på å slå Gran Turismo-serien ned fra racing-tronen på PS2.

Selv hevder Konami at Enthusia Professional Racing er det mest realistiske bilspillet til nå. Spillet fokuserer på kjøreopplevelsen i stedet på det å bruke tid "under panseret", og Konami tror at bilspillentusiaster vil sette pris på den svært realistiske kjøremodellen. Spillet kommer med en helt ny funksjon som kalles "Visual Gravity System", som viser hvordan G-kreftene påvirker bilen under løpene.

Enthusia Professional Racing vil inneholde flere hundre bilmodeller fra over førti ekte bilfabrikanter, og hver enkelt av disse modellene har blitt testet i virkeligheten av utviklerne. I tillegg lover Konami fotorealistisk grafikk og flere dusin baner. En del av disse banene er basert på virkelige baner, mens andre er designet spesielt for dette spillet.

Den nylanserte traileren inneholder egentlig ingenting uventet. Vi får se en rekke ulike biler kjøre forbi en rekke ulike bakgrunner, og det hele ser rett og slett veldig pent ut. Du finner den 8 MB-store filmen her:

Siste fra forsiden