Entre scenen med Green Day i sommer

Entre scenen med Green Day i sommer

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Salget av musikkspill har kanskje gått ned, men det setter ikke en stopper for Rock Band-utvikler Harmonix. Det kommende musikkspillet dedikert til det amerikanske punk-rockbandet Green Day har nå fått lanseringsdato. Green Day: Rock Band slippes til Xbox 360, PS3 og Wii over hele verden den 8. juni.

Les også: Anmeldelse av Band Hero

I dette spillet får man rocke scenen sammen med medlemmene av bandet og prøve seg på hele 47 av bandets egne sanger, deriblant klassikerne Jaded, Brain Stew, Hitchin' a Ride, American Idiot, Wake Me Up When September Ends og Boulevard of Broken Dreams. En god nyhet er at alle sangene vil være mulige å eksportere og spille i både Rock Band 1, 2 og 3 – når enn det måtte komme.

Flerstemt synging som kjent fra The Beatles: Rock Band vender tilbake, og fans av Green Day vil ha massevis av bonusmateriale å låse opp, deriblant 40 minutter med video fra intervjuer og annet backstage-materiale.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen