Epic avduker mobilspill

Gears of War-utviklernes superlekre iPhone-utgivelse bærer navnet Infinity Blade.

Få spillstudio skviser mer ut av grafikkmotorene sine enn ikoniske Epic Games, og det er nok mye av grunnen til at de har tronet som en av verdens fremste skytespillutviklere siden de gav ut Unreal i 1998.

Nå har de bestemt seg for å gå nye veier, og konsekvensen er at de følger i konkurrent id Softwares fotspor med et mobilspill. Det har vært småskribleri om denne spennende tittelen tidligere, men det er først nå den virkelig forklares.

Intense sluttbosskamper.

Spillet bærer navnet Infinity Blade, og utvikles av spillstudioet ChAIR, som nok er best kjent for å ha utviklet Xbox Live-favoritten Shadow Complex. Som (det banale) navnet vagt insinuerer skal det hele hovedsakelig sentrere rundt sverdkamp, men det er nok ikke det som pirrer interessen til massene i størst grad.

Infinity Blade kommer nemlig med en supersmidig versjon av Unreal Engine 3-motoren, som sannsynligvis byr på den heftigste grafikken til en håndholdt per dags dato. Og akkurat det har selvsagt ikke gått ubemerket hen.

Spillnettstedet Toucharcade har enda mer informasjon til oss, og kan fortelle at spillet tar deg med inn i heftige fektekamper og episke sluttbosskamper satt i et digert slott. Enspillerdelen kommer med visse rollespillelementer, slik som evnen til å plukke opp nye gjenstander, tjene erfaringspoeng og disponere ferdigheter. Videre spekuleres det i at spillet kan komme til å få en flerspillerdel over Apple Game Center.

Spillområdet i Infinity Blade har tidligere vært navigerbart i en teknologidemonstrasjon kalt Epic Citadel, som du kan se under. Spillet slippes angivelig i den kommende høytidssesongen, som strekker seg fra adventstider til medio januar.

Epic Citadel.

Siste fra forsiden