Overcooked - Epic Games Store

Epic-butikken gir bort frenetisk kjøkkensimulator

Overcooked er gratis frem til 11. juni.

Team17

Torsdag lanserte Epic Games nok et gratistilbud via sin egen nettbutikk. Denne gangen er det Overcooked som deles ut, og interesserte spillere har frem til 11. juni på å skaffe seg et eksemplar.

I Overcooked blir det ofte hett på kjøkkenet.
Team17

Dersom du ønsker å hive deg over det hektiske matlagingsspillet, trenger du først en Epic Games-konto. Vel registrert må du inn på nettbutikkens oppføring for Overcooked, der du finner og trykker på «Get»-knappen for å få spillet.

De som har hentet ut Epics gavepakker i lang tid vil kanskje oppdage at de allerede eier Overcooked på plattformen. Det er fordi butikken allerede har gitt bort spillet gratis en gang før, i juli 2019.

Kjøkkengalskap

I Overcooked jobber jobber én til fire spillere sammen om å kokkelere ulike matretter. Det hele høres enkelt ut, men kjøkkenene man jobber i har en tendens til å dele seg på midten, eksplodere eller lage annet kaos for å gjøre prosessen så komplisert som mulig.

Vi anbefalte Overcooked på det varmeste da det kom ut i 2016, og vår skribent beskrev det som «like lett å plukke opp som det er vanskelig å legge fra seg».

LES OGSÅ: Nytt Total War-spill lanseres gratis via Epic Games Store i sommer »

Siste fra forsiden