Overcooked

Du har ennå sjansen til å skaffe deg Overcooked uten å betale en krone

Oppdatert: Tilbudet er over, og Epic gir nå bort Torchlight.

Team17

Oppdatering 12. juli: Overcooked-tilbudet er over og det er Torchlights tur i gratisluka. Sistnevnte koster deg ingen ting frem til 19. juli, og du kan plukke opp et eksemplar ved å besøke Epic-butikken.

Opprinnelig sak følger.

Epic Games Store har de siste dagene delt ut gratisversjoner av Overcooked på PC. Tilbudet gjelder fortsatt, og frem til fredag 12. juli kan du stikke av med et eksemplar.

Kjøkkenene i Overcooked gjør det ofte vanskelig å lage mat i ro og mak.
Team17

Alt du må gjøre for å sikre deg deg frenetiske kokkespillet er å besøke Overcookeds oppføring i Epic Games-butikken. Der trykker du enkelt nok på knappen merket «Free», og ved å logge deg inn i butikken er spillet ditt til odel og eie.

Om du enda ikke har prøvd Overcooked er det verdt å gi det en sjanse, spesielt om du får med deg en venn eller tre. Vi anbefalte spillet på det varmeste da det kom ut i 2016, og vår skribent beskrev det som «like lett å plukke opp som det er vanskelig å legge fra seg».

Nytt tilbud på fredag

Helt siden lanseringen av Epic Games Store mot slutten av 2018, har butikken delt ut gratis spill med jevne mellomrom. Nylig gikk opplegget over fra ett spill annenhver uke til ett spill hver uke, og på fredag skal nok et gratisspill i ilden.

Torchlight er gratis i Epic-butikken fra 12.-19. juli.
Runic Games

Denne gangen har turen kommet til det Diablo-lignende grottespillet Torchlight, som da vil være gratis fra 12.-19. juli. Torchlight ble opprinnelig lansert i 2009, til over middels god kritikk.

– Utviklerne bak Torchlight vet nøyaktig hva vi som spillere er ute etter. Vi ønsker å belønnes, og måten de håndterer dette på er nærmest et kunststykke. Til syvende og sist er Torchlight en skattejakt og spillet har en fantastisk progresjon, skrev vår anmelder for ti år siden.

Epic sikret seg nylig eksklusive PC-rettigheter til Shenmue III.
De som heller ville ha Kickstarter-spillet på Steam kan få tilbake pengene sine »

Siste fra forsiden