Epic Games Store

Epic-butikken gir bort gratis spill hver dag i 15 dager

Epic Games Store

Epic Games Store drar i gang sitt store julesalg på torsdag, 17. desember. I den forbindelse planlegger nettbutikken også å gi bort en hel bunke spill til alle som har lyst på.

Til sammen varsler Epic-butikken at 15 spill skal gis bort fra og med torsdag klokken 17:00. Ett spill deles ut hver dag over 15 dager, og når hvert tilbud er i gang har man nøyaktig 24 timer på seg til å stikke av med et eksemplar.

Akkurat hvilke spill som ligger i gavesekken er foreløpig uvisst, og tilsynelatende vil Epic prøve å holde alt hemmelig frem til hvert gratisspill rulles ut. Butikken påpeker riktignok at man får beholde alle spillene man får tak i, så alt du trenger er å finne «Get»-knappen for å sikre deg det som måtte dukke opp.

Gratis Obsidian-pakke

Før julekavalkaden kommer i gang er det andre gratisspill å raske med seg. Epic Games Store gir nemlig bort både Pillars of Eternity og Tyranny – to solide rollespill fra utvikler Obsidian Entertainment.

Begge titlene kan plukkes opp for nøyaktig kroner null, via butikkens side for gratis spill. Tilbudet varer frem til torsdag 17. desember, og du må ha en Epic-konto for å hente dem ut.

LES OGSÅ: Dette er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Live Gold i desember »

Siste fra forsiden