Epic Games Store

Epic-butikken krever tofaktorautentisering om du vil ha gratis spill

Nytt sikkerhetstiltak varer frem til 21. mai.

Epic Games (Montasje: Gamer.no)

Spillere som ønsker å benytte seg av Epic Games Stores mange gratistilbud blir heretter nødt til å sikre kontoen sin litt bedre. Frem til 21. mai vil nettbutikken kreve at man bruker tofaktorautentisering før man får hente ut noen av gratisspillene.

Med tofaktorautentisering må spillere trykke inn en tilfeldig generert sikkerhetskode for hver innlogging, som reduserer sjansen for at andre kan ta seg inn uten tillatelse. Via sine nettsider forklarer Epic at målet rett og slett er å gjøre spillere mer bevisste på steg de kan ta for å sikre kontoen sin.

Dersom du ikke allerede har aktivert tofaktorautentisering kan du gjøre det via Epics kontoinnstillinger. På selskapets nettsider finner du en veiledning som tar deg gjennom hele prosessen.

– Vi forstår at dette kan bli litt irriterende for noen, men vi ønsker å tilby de beste løsningene for å beskytte kontoene deres, skriver Epic.

Dersom du absolutt ikke vil aktivere tofaktorautentisering er du selvfølgelig ikke nødt, men da kan du altså ikke sikre deg noen av nettbutikkens gratisspill før tidligst 22. mai.

Akkurat nå gir Epic Games Store bort strategispillet For the King. Fra fredag 1. mai er det grøsseren Amnesia: The Dark Descent og actioneventyret Crashlands som kan plukkes opp uten å betale en krone.

Nintendo anbefaler tofaktorautentisering for Switch-eiere.
Over 150 000 kontoer ble nylig rammet av innbrudd »

Siste fra forsiden