Epic forteller om Gears of War

Epic sitt Gears of War er et av de mest imponerende Xbox 360-spillene kunngjort til nå, og her er litt info om spillet.

Det som gjør Gears of War til den mest slående neste-generasjonstittelen er utvilsomt grafikken. Spillet kjører på Unreal Engine 3, og benytter seg av all den imponerende teknologien Epic har skrytt av i det siste. Dermed er Gears of War kanskje det Xbox 360-spillet vi har sett til nå som ser mest ut som en virkelig neste-generasjonstittel.

De imponerende spillmiljøene vil være interaktive og ødeleggbare, og i tillegg vil spilleren få mulighet til å skaffe seg dekning ved å for eksempel sparke bord overende og velte pillarer og slikt. Spillet benytter seg av tredjepersons synsvinkel, og det å sørge for at spillkarakteren er i dekning ser ut til å bli en viktig del av gameplayet. I tillegg får vi tilgang på forskjellige kjøretøyer.

Gears of War følger eventyrene til en tidligere fange som heter Marcus Fenix. Han befinner seg på planeten Sera, hvor menneskene er fanget i en blodig krig med en fiende som kalles "The Locusts" (gresshoppene). Fiendens styrker består blant annet av flygende flaggermusaktige vesener, orkeaktige monstre og fotsoldater.

I enspillerdelen av Gears of War må du samarbeide med datastyrte lagkamerater, og Epic lover svært avansert kunstig intelligens. Du vil også kunne samarbeide med en venn ved hjelp av en kooperativ spillmodus, og i tillegg forteller Epic at spillet vil komme med flere forskjellige flerspillermoduser.

Siste fra forsiden