Epic Games Store - Achievements

Epic Games Store introduserer nytt Achievement-system

Lar deg jakte trofeer i blant annet Rocket League, Hades og Kena: Bridge of Spirits.

Epic Games

Epic Games Store introduserer et nytt lag med funksjonalitet neste uke, i form av et nytt Achievement-system. Spillere får nå jakte på trofeer i ulike spill, og tjene opp erfaringspoeng som de kan vise frem til venne sine.

Epic Games-butikken får Achievements.
Epic Games

Via sine nettsider melder Epic at butikken har samarbeidet med flere utviklere for å få på plass trofeer, akkurat som de man tjener opp på Steam, PlayStation eller Xbox. Ved lansering lokker opplegget med utfordringer og trofeer for spill som Rocket League, Hades og Kena: Bridge of Spirits, og enda flere vil introduseres før utgangen av året.

Achivements rangeres i fire kategorier. Bronse gir 5-45 erfaringspoeng, 50-95 poeng for sølv, 100-200 for gull, mens platinumtrofeene er verdt 250 erfaringspoeng.

Alt sammen samles på en felles Achievement-side i butikken, der man ser hva man har låst opp, hva som gjenstår og hvilke trofeer man er i nærheten av å låse opp. Spill vil også vise tilgjengelige trofeer på sine individuelle butikksider.

Det skal sies at Achievements ikke er en helt ny greie for Epic Games Store. Utviklere har hatt muligheten til å tilby trofeer i spillene sine, men dette blir altså et mer organisert og felles tilbud fra Epic. Butikken påpeker at «developer achievements» man har låst opp frem til nå ikke blir borte, og all fremdrift overføres til det nye systemet.

Sony har tilsynelatende begynt med prøveversjoner av PlayStation 5-spill.
Opplegget er foreløpig kun tilgjengelig i Storbritannia »

Siste fra forsiden