Epic Games Store

Epic gir bort ett spill hver dag frem til nyttår

Begynner med den taktiske perlen Into the Breach.

Subset Games

Epic Games Store er i gang med et stort juleutsalg, og i den forbindelse gir nettbutikken bort gratis spill. Frem til nyttår skal ett spill deles ut hver dag, og opplegget er allerede i gang med det flotte Into the Breach.

Into the Breach.
Subset Games

Strategispillet fra teamet bak FTL: Faster Than Light ble opprinnelig lansert i begynnelsen av 2018, til stor glede blant mange. Vår egen Erik-André Vik Mamen var én av de som storkoste seg med spillet, som han ga ni av ti poeng i sin anmeldelse.

– Into the Breach er neppe et spill for alle, men om du liker taktiske spill, gjerne brettspill, er dette definitivt noe du bør se nærmere på. Hvis du i tillegg liker logikk og puslespill, er dette et kjøp du neppe kommer til å angre på. Og var du blant de som elsket FTL: Faster Than Light? Da har jeg bare én ting å si: Løp og kjøp!

Vil du ha Into the Breach, eller noen av de som gis bort i dagene som kommer, må du besøke Epic Games-butikken. På siden for gratis spill trykker du på knappen merket «Free Now», etterflugt av «Get»-knappen på neste side. Etter å ha logget deg inn med en Epic-konto er spillet ditt til odel og eie.

Tid for salg

Julesalget byr ellers på en rekke tilbud på haugevis med spill. Alle med en Epic Games-konto får i tillegg en rabattkupong på ti dollar, til bruk på spill som koster minst 14,99 dollar. Hvert kjøp på 15 dollar eller mer gir deg enda en rabattkupong på nye ti dollar, og sånn kan man spare en del kroner.

Steam kjører for øvrig sitt eget vintersalg i disse dager, så om du planlegger å kjøpe PC-spill i jula kan det lønne seg å sjekke flere steder for å finne best pris.

Siste fra forsiden