Episke Mikke kommer til Wii

Novemberutgave av Gameinformer bekrefter at Epic Mickey er eksklusivt til Wii og utvikles av Warren Spector med team.

For rundt ett år siden begynte det å gå rykter om et nytt Mikke Mus-spill, med kodenavnet Epic Mickey. Spillet skulle ifølge ryktene være mørkere og mer realistisk enn noe annet Mikke Mus-spill. Det som virkelig rykket tak i gamernes interesse var ryktet om at selveste Warren Spector jobbet med spillet.

Warren Spector er på mange måter den ”kule fyren” i spillbransjen, og ikke bare på grunn av det stilige, agentaktige navnet han ble gitt av sine foreldre. Han gjør ikke så mye av seg, men når han er involvert snakker vi spill som blir hete diskusjonsemner i årevis. Trenger vi si noe mer enn Deus Ex?

Novemberutaven av Gameinformer

Det er en kjent sak at herr Spector er stor fan av tegnefilm. Han har eid aksjer i Disney siden han var 19 år, og har undervist i animasjon på privaten. Han har uttalt at han er lei av å lage spill om svartkledde fyrer med våpen, og at han svært gjerne skulle ha lagd et tegneseriespill.

Novemberutgaven av spillbladet Gameinformer setter en imidlertid en spiker i ryktestokken, Warren Spector og hans team Junction Point er i gang med det episke Mikke Mus-spillet. Dette har vært ganske klart en stund nå, men nå er det altså endelig. I tillegg er det også klart at spillet blir en Wii-eksklusiv tittel. Flere detaljer om spillet vil vi nok få når bladet begynner å dumpe ned i postkasser i USA, forhåpentligvis rundt 12. oktober. Coveret på bladet ser i alle fall lovende ut.

(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden