Episodebasert Tomb Raider til 360?

Ting tyder på at Xbox 360 får en episodebasert versjon av Tomb Raider: Anniversary.

Nettstedet til amerikanske ESRB er en overraskende god kilde på informasjon om nye spill. ESRB er amerikanernes svar på PEGI, og aldersmerker spill for det amerikanske markedet. Etter at de har testet et spill legger de opp informasjon om aldersmerkingen på nettstedet sitt.

Skjermbilde fra PC-versjonen

Nå har nettbrukere med falkeblikk lagt merke til at ESRB har lagt ut informasjon om Tomb Raider: Anniversary for Xbox 360. Dette spillet har allerede blitt lansert for PC og PS2 (med en PSP-versjon hakk i hæl, og en Wii-versjon ventet senere), og nå er det altså på vei til Microsofts konsoll.

I seg selv er ikke dette noen overraskelse, men det som er interessant er at ESRB ikke bare har lagt ut informasjon om ett Tomb Raider: Anniversary-spill til Xbox 360, men fem stykker. Hvert av dem har en unik undertittel, som tilfeldigvis beskriver brettene vi får oppleve i versjonen til PC og PS2 (Croft Manor, Peru, Greece, Lost City og Egypt).

For øyeblikket har ikke Eidos kommet med noen informasjon om Xbox 360-versjonen av Tomb Raider: Anniversary, men i og med at ESRB har behandlet spillet som fem ulike produkter, er det ikke usannsynlig at Xbox 360-eiere får spillet i episodebasert form, sannsynligvis gjennom Xbox Live Arcade.

Tomb Raider: Anniversary er en ny og forbedret versjon av det første Tomb Raider-spillet fra 1996. Detaljer om de allerede utgitte versjonene av spillet finner du i omtalen vår.

Siste fra forsiden