Mytiske beist i gladiatorkamp

Er de udødelige?

I Tournament of Legends kan du banke en minotaur med en valkyrie.

For et halvt år siden avduket amerikanske High Voltage Software Gladiator A.D., et brutalt slåssespill hvor du påtok seg rollen som gladiator i det gamle Roma. Siden den gang har vi ikke hørt noe til prosjektet, men nå er det tilbake med ny stil, nytt navn og et par fjes fra mytologiens verden.

Valkyrie uten valker

Spillet er omdøpt til Tournament of Legends, og istedet for blodig realisme får vi fargerike kamper mellom skapninger fra diverse mytologier, dog hovedsakelig fra Hellas og Romerriket. Alle slåsskjempene har sine egne våpen og teknikker, inkludert en brennende øks og muligheten til å slenge en løve på motstanderen.

I enspillerdelen skal du banke deg gjennom alle de andre beistene på vei mot et endelig oppgjør med dødens selv. Du får blant annet kjempe som en minotaur, en golem, en valkyrie og en vanlig gladiator

Tournament of Legends kjører på Quantum 3-motoren, som er High Voltages hjemmelagde grafikkmotor for Wii. Den ble sist brukt i førstepersonskytespillet The Conduit, og skal også benyttes i The Grinder.

Sega står for utgivelsen, og Tournament of Legends slippes en gang i mai.

Siste fra forsiden